Att välja rätt städfirma – jämför för att hitta den bästa

Man i Klassiska Städ-t-shirt rengör kök.

Hur ska du egentligen tänka när det är dags att välja städfirma? Vi vill alla ha det absolut bästa priset men det är också viktigt att välja ett företag som är pålitligt och professionellt – och som kan leverera valuta för pengarna. Men det är också viktigt att välja ett städbolag som är specialiserat på den typ av städhjälp du letar efter.

Vad är viktigast för dig vid val av städbolag?

Det kan vara bra att göra en egen lista över vad du själv prioriterar när du ska anlita en städfirma – vare sig det är privat eller för kontoret. Vilka är de avgörande faktorerna? Är det priset som är viktigast? Letar du efter en städfirma med stor flexibilitet som inte bara arbetar kontorstider? Är du ute efter ett städbolag som har inkluderat alla nödvändiga moment så att du slipper betala för, och tänka på, tillägg? Ska det vara enkelt att beräkna ditt pris och boka online? Prioriteras en kundservice som är proffsig?

Jämför städföretagens olika tjänster

Det finns ofta flera olika städbolag att välja mellan – speciellt om du bor i större städer. Och i de fallen är det extra viktigt att du faktiskt väljer den städfirman som du känner dig mest trygg och bekväm med. Du kan exempelvis jämföra vad som ingår i de olika bolagens tjänster. Det kan vara olika moment som inkluderas respektive exkluderas i de olika tjänsterna som städbolagen erbjuder. Många städfirmor erbjuder fler olika tjänster som exempelvis flyttstädning, kontorsstädning, visningsstädning och fönsterputsning – och har således dessa som sina primära uppdrag.

Ta hjälp av recensioner

En annan smart grej du kan testa när du ska välja vilken städfirma du ska anlita är att ta hjälp av omdömen och recensioner. Du kan exempelvis söka efter städföretaget på en sida som har samlat företags rekommendationer och recensioner, likt reco.se för att ta del av tidigare kunders upplevelser av de olika tjänsterna samt titta på betyg som tidigare kunder har satt.

Hos oss på Klassiska Städ hittar du professionella städare som tar städning på största allvar. Vi erbjuder flera olika tjänster som passar för olika tillfällen – i alla våra tjänster ingår städgaranti. Det innebär att skulle städningen inte vara godkänd så kommer vi tillbaka och åtgärdar detta så snart som möjligt. Beräkna ditt pris och boka oss online – det kan inte bli smidigare än så.