Klassiska Städ – dödsbostädning med omtanke och kvalitet

Aneby Eksjö Gislaved Gnosjö Habo Jönköping Mullsjö Nässjö Sävsjö Tranås Vaggeryd Vetlanda Värnamo

Vi på Klassiska Städ förstår att det kan vara en svår och känslosam tid när en anhörig har gått bort. Att hantera städning av dödsbo kan vara en extra börda som gör situationen ännu mer utmanande. Vi vill erbjuda våra städtjänster med empati, respekt och professionalitet för att underlätta i en jobbig tid.

Att anlita oss för dödsbostädning innebär att du kan fokusera på att ta hand nära och kära, eller låta dem ta hand om dig, medan vi ser till att dödsboet blir rent och välordnat. Våra erfarna medarbetare behandlar varje uppdrag med stor omsorg och tar hand om allt från att rengöra rum till att avlägsna eventuellt skräp på ett värdigt och ansvarsfullt sätt.

Beräkna pris & boka dödsbostädning online

Du kan enkelt beräkna dödsbostädningens pris genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan.

Beräkna pris

Vårt mål är 100 % kundnöjdhet inom dödsbostädning

Kundnöjdhet är vårt främsta mål när det kommer till dödsbostädning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och om hur vi jobbar.

Vanliga frågor och svar om dödsbostädning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande dödsbostädning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Dödsbodelägarna ansvarar för att ett dödsbo blir både tömt och städat. Det är även dödsbodelägare som ärver dödsboet.

Vid kostnader för tömning och städning av ett dödsbo så tas det upp av dödsboet. Det är inte dödsbodelägarna som själva behöver stå för kostnaden.

Nej. Om en städning sker efter ett dödsfall så kan du inte använda RUT-avdrag eftersom detta registreras på personnummer som förekommer hos Skatteverket. En avliden person har inte ett personnummer.

Kostnaden beror på hur stort dödsboet är och hur mycket som behöver göras. Det enklaste sättet är att beräkna ditt pris i vårt beräkningsverktyg eller kontakta oss så hjälper vi dig vidare.