Det flexibla städföretaget

Om oss på
Klassiska Städ!

Klassiska Städ startades 2017 då med inriktningen lokalvård på restauranger i centrala Jönköping. Efter ett par år expanderade vi och utökade våra tjänster och vårt koncept. Vi på Klassiska Städ är etablerade både i Jönköping med omnejd.

Våra mål och visioner handlar om att utvecklas och växa. Hos oss jobbar proffs och vi tar städningen på allvar. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och vårt mål är att kunden alltid ska känna sig nöjd efter utfört uppdrag. 

Välkommen att boka städservice eller fönsterputs hos Klassiska Städ!

Kontakta oss

För oss är kundnöjdheten vårt absolut största fokus. Den oberoende plattformen Reco.se hanterar de flesta av recensionerna som kommer in efter att vi har utfört ett uppdrag för en kund. Gå gärna in på vår företagsprofil på Reco.se och läs själva vad tidigare kunder lämnat för recensioner. 

Anledningen till att vi har så stort fokus på våra kunder är för att bra recensioner och nöjda kunder är ett kvitto på att vi gör ett professionellt jobb – och det är just det som vi vill ge till våra kunder. Proffsigt, tryggt och glänsande. 

Läs mer

Rekommenderat
städföretag för både
privatperson och företag

Logotyp för Klassiska Städ.

Vill du jobba med oss?

Klassiska Städ är arbetsplatsen för dig som vill jobba med ett proffsigt och trevligt gäng i Jönköping med omnejd. Hos oss främjar vi kontinuerlig kompetensutveckling, utvecklingsmöjligheter och ett riktigt bra samarbete. Vi tror att vi städar som bäst när vi trivs med vårt jobb och med våra kollegor. 

Läs mer och ansök

100 % kvalitetsgaranti

Det viktigaste för oss, och troligtvis för dig också, är att du ska känna dig trygg när du anlitar oss. Det är den stora anledningen till att vi alltid utför arbetet enligt svensk standard/Mäklarsamfundet. Vi lämnar också en städgaranti, eller kvalitetsgaranti. Är ni inte nöjda så kommer vi tillbaka och åtgärdar detta inom 48 timmar – utan extra kostnad givetvis.