Skinande ren fönsterputsning i Aneby

Fönster behöver putsas – det både ser bättre ut och är bättre för fönstrens hållbarhet. Det är också en viktig detalj för att helheten ska bli så bra som möjligt. Det sägs att du behöver putsa dina fönster tre till fyra gånger per år. En för varje årstid är en bra påminnelse. Det kan också vara en bra idé att lägga till fönsterputsning när du bokar exempelvis visningsstäd eller storstädning. Vid flyttstädning ingår alltid fönsterputsning.

Vi erbjuder fönsterputsning i Aneby och flera andra orter. När du bokar oss kan du vara säker på att det är professionell personal som tar hand om dina fönster. Du kan enkelt beräkna ditt pris och boka oss online. 

Beräkna pris & boka fönsterputsning online

Du kan enkelt beräkna just din fönsterputsnings pris genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan.

Beräkna pris

Vanliga frågor och svar
om fönsterputsning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande fönsterputsning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Du kan antingen vara hemma och öppna åt våra fönsterputsare eller så kommer vi överens om en tid du kan lämna in nyckeln på ett av våra kontor.

Nej, vi tar med allt som vi behöver.

Självklart, hör av er inom 48 timmar så kommer vi och kompletterar.

Du kan göra RUT-avdrag för hushållsnära tjänster, vilket fönsterputsning går under. Du behöver inte göra någonting utan vi sköter hanteringen. Observera att RUT-avdraget bara gäller för privatpersoner.

Vårt mål är 100 % kundnöjdhet inom fönsterputsning

Kundnöjdhet är vårt främsta mål när det kommer till fönsterputsning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och om hur vi jobbar.