Kontorsstädning i Värnamo, för en ren arbetsplats

Vem tömmer era soppåsar? Dammsuger upp grus och annan smuts? Vem ställer in era kaffekoppar i diskmaskinen? Vem rengör toaletterna och fyller på toapapper? Genom att få hjälp med kontorsstädning frigörs utrymme att prestera på det som ditt företag gör bäst. Vi på Klassiska Städ är anlitade som lokalvårdare på flera kontor – både stora och små. Eftersom alla företag har olika förutsättningar för när det passar att arbetsplatsen städas är vi flexibla och låter kunden själv bestämma när vi ska komma. Vill du att vi städar tidig morgon, middag eller kväll? Inga problem! 

När du anlitar oss för kontorsstädning i Värnamo kommer vi på ett besök och går igenom omfattning och era specifika behov. Beräkna ditt pris och boka online – hur smidigt som helst!

Beräkna pris & boka kontorsstäd online

Du kan enkelt beräkna just din kontorsstädnings pris genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan.

Beräkna pris

Vanliga frågor och svar
om kontorsstädning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande kontorsstädning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Det beror på hur stort kontor du har och i vilken omfattning du önskar kontorsstädning. 

Självklart! Det är dina behov som styr upplägget. 

Generellt kan man säga att vi går igenom vad ni är i behov av när vi har vårt första möte. Vi har också en lista över moment som vi arbetar efter där exempelvis dammsugning och moppning av alla golv ingår.

I hela lokalen sköter vi också soptömning, dammtorkning av fria ytor och fönsterbrädor. Vi torkar även dörrar, lister och strömbrytare. Vi dammsuger och torkar av stolar. I kök/pentry tömmer vi sopor, torkar av bänkar, spis, skåp (även sopskåp) och diskmaskin. Vi plockar även undan befintlig disk – antingen diskar för hand eller fyller diskmaskinen. Vi torkar av bord och stolar samt kyl och frys.

På toaletter, duschutrymmen eller omklädningsrum tömmer vi sopor och fyller på förbrukningsmaterial. Vi rengör handfat, toalett och dusch samt putsar speglar. Även här torkar vi av dörrar, väggar, dörrkarmar och strömbrytare. Vi dammsuger även soffor och fåtöljer vid behov. Skötsel av växter efter överenskommelse. Vi har även fönsterputsning som en tilläggstjänst. 

Du kan enkelt via vårt beräkningsverktyg online räkna ut pris och sedan skicka en bokningsförfrågan. Vi kontaktar dig så snart vi kan och kommer ut på ett besök till ditt kontor för att gå igenom detaljer och förutsättningar.

Vårt mål är 100 % kundnöjdhet inom kontorsstädning

Kundnöjdhet är vårt främsta mål när det kommer till kontorsstädning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och om hur vi jobbar.