Kontorsstädning i Sävsjö, för en ren arbetsplats

Vem tömmer era soppåsar? Dammsuger upp grus och annan smuts? Vem ställer in era kaffekoppar i diskmaskinen? Vem rengör toaletterna och fyller på toapapper? Genom att få hjälp med kontorsstädning frigörs utrymme att prestera på det som ditt företag gör bäst. Vi på Klassiska Städ är anlitade som lokalvårdare på flera kontor – både stora och små. Eftersom alla företag har olika förutsättningar för när det passar att arbetsplatsen städas är vi flexibla och låter kunden själv bestämma när vi ska komma. Vill du att vi städar tidig morgon, middag eller kväll? Inga problem! 

När du anlitar oss för kontorsstädning i Sävsjö kommer vi på ett besök och går igenom omfattning och era specifika behov. Beräkna ditt pris och boka online – hur smidigt som helst!

Beräkna ditt pris & boka online

För att göra det smidigt för dig kan du beräkna pris för din städning genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan. 

Beräkna pris

Vanliga frågor och svar
om kontorsstädning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande kontorsstädning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Det beror på hur stort kontor du har och i vilken omfattning du önskar kontorsstädning. 

Självklart! Det är dina behov som styr upplägget. 

Du kan enkelt via vårt beräkningsverktyg online räkna ut pris och sedan skicka en bokningsförfrågan. Vi kontaktar dig så snart vi kan och kommer ut på ett besök till ditt kontor för att gå igenom detaljer och förutsättningar.

Vi strävar efter 100 % kundnöjdhet

Vårt mål är alltid att våra kunder ska vara 100 % nöjda, vare sig det handlar om flyttstädning, kontorsstädning, storstädning, visningsstäd eller fönsterputsning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Vi är stolta över vårt omdöme och du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och hur vi jobbar.