Låt Klassiska Städ sköta storstädningen – så kan du slappna av en stund 

Aneby Eksjö Gislaved Gnosjö Habo Jönköping Mullsjö Nässjö Sävsjö Tranås Vaggeryd Vetlanda Värnamo

När livet rullar på och den vardagliga städningen får ta ett steg tillbaka kan det ibland behövas en ordentlig genomgång av hemmet – varje handtag och varenda list. Låt oss på Klassiska Städ göra en grundlig storstädning hemma hos dig så kan du göra något annat med den värdefulla tiden – umgås med familjen eller bara slappa. Läs mer om hur en ordentlig storstädning kan öka ditt välmående.

När vi gör en storstädning har vi några generella moment som gäller i alla rum, exempelvis dammtorka väggar, dammtorka eluttag och kontakter, putsa speglar och tömma papperskorgar. För extra finish rekommenderar vi att ni även bokar fönsterputs.

Beräkna pris & boka storstädning online

Du kan enkelt beräkna just din storstädnings pris genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan.

Beräkna pris

Vårt mål är 100 % kundnöjdhet inom storstädning

Kundnöjdhet är vårt främsta mål när det kommer till storstädning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och om hur vi jobbar.

Vanliga frågor och svar
om storstädning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande storsstädning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Ni får gärna se till att det inte ligger prylar och saker framme. Det blir som bäst om vi får fokusera på städningen. 

Vi har självklart försäkring som täcker kostnader vid eventuella skador.

Generellt kan man säga att vi städar från golv till tak. Vi dammtorkar eller våttorkar allt vi kommer åt (lister, möbler, väggar, lampor, hyllor, karmar, fria ytor etc.), vi dammsuger, skurar. Rengör toaletter/badrum och kök.