Bor du i Jönköping? Lyxa till det med en storstädning

Med tiden kan ditt hem samla på sig både smuts och fett som vanlig vardagsstädning inte tar bort. Du har kanske fullt upp med annat i livet som att köra barn till träningar och matcher, laga mat, fixa kalas och – sist men inte minst tidskrävande – jobba. Det är väl kanske inte så många som hurrar av glädje när det vankas storstädning heller. Men en storstädning gör susen och får ditt hem tillbaka på banan när det har gått lite för lång tid mellan de där rejäla städningstillfällena.

Vi erbjuder storstädning i Jönköping och flera andra orter. Du kan enkelt beräkna pris och boka din storstädning online. Anlita oss för ett skinande rent hem. 

Beräkna pris & boka storstädning online

Du kan enkelt beräkna just din storstädnings pris genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan.

Beräkna pris

Vanliga frågor och svar
om storstädning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande storsstädning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Ni får gärna se till att det inte ligger prylar och saker framme. Det blir som bäst om vi får fokusera på städningen. 

Vi har självklart försäkring som täcker kostnader vid eventuella skador.

Generellt kan man säga att vi städar från golv till tak. Vi dammtorkar eller våttorkar allt vi kommer åt (lister, möbler, väggar, lampor, hyllor, karmar, fria ytor etc.), vi dammsuger, skurar. Rengör toaletter/badrum och kök.

Vårt mål är 100 % kundnöjdhet inom storstädning

Kundnöjdhet är vårt främsta mål när det kommer till storstädning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och om hur vi jobbar.