Ge ett bra första intryck vid försäljningen av din bostad – boka visningsstädning

Aneby Eksjö Gislaved Gnosjö Habo Jönköping Mullsjö Nässjö Sävsjö Tranås Vaggeryd Vetlanda Värnamo

Går du i tankar om bostadsförsäljning? Har du kanske redan kontaktat mäklare och planerat in en visning och behöver städa ditt boende inför den? Då har du kommit helt rätt. Vår tjänst visningsstädning ger dig ett rent och fräscht hem när potentiella köpare kommer. Men gör en visningsstädning verkligen skillnad? Vi skulle säga ja, det är mycket som hänger på spekulanternas första intryck av bostaden. Om en spekulant möts av ett rent och snyggt hem blir första intrycket bättre. Här kan du läsa vår guide om visningsstädningens roll vid en bostadsförsäljning.

Vill du locka spekulanter och potentiella köpare till din bostadsvisning? Låt oss på Klassiska Städ hjälpa dig att ta fram bostadens bästa sidor med en professionellt genomförd visningsstädning. Vi har vår verksamhet på flera orter i Jönköping med omnejd.

Beräkna pris & boka visningsstäd online

Du kan enkelt beräkna just din visningsstädnings pris genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan.

Beräkna pris

Vårt mål är 100 % kundnöjdhet inom visningsstädning

Kundnöjdhet är vårt främsta mål när det kommer till visningsstädning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och om hur vi jobbar.

Vanliga frågor och svar
om visningsstädning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande visningsstädning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Genom att städa inför visningen gör du bostaden mer attraktiv inför bostadsaffären. Genom att anlita städfirma sparar du tid och får garanterat rent från grunden.

Ja, med RUT-avdraget kan du boka städning inför visning och endast betala 50 % av priset. Alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige och har fyllt 18 år kan använda sig av RUT.

Vi tar med städmaterial. 

Det beror på hur stort boendet är och om du vill ha någon tilläggstjänst som exempelvis fönsterputs. Du kan enkelt beräkna pris online. Hör av dig om du har några funderingar.