Ge ett bra första intryck vid försäljningen av din bostad – boka visningsstädning

Aneby Eksjö Gislaved Gnosjö Habo Jönköping Mullsjö Nässjö Sävsjö Tranås Vaggeryd Vetlanda Värnamo Linköping

Går du i tankar om bostadsförsäljning? Har du kanske redan kontaktat mäklare och planerat in en visning och behöver städa ditt boende inför den? Då har du kommit helt rätt. Vår tjänst visningsstädning ger dig ett rent och fräscht hem när potentiella köpare kommer. Men gör en visningsstädning verkligen skillnad? Vi skulle säga ja, det är mycket som hänger på spekulanternas första intryck av bostaden. Om en spekulant möts av ett rent och snyggt hem blir första intrycket bättre. 

Vill du locka spekulanter och potentiella köpare till din bostadsvisning? Låt oss på Klassiska Städ hjälpa dig att ta fram bostadens bästa sidor med en professionellt genomförd visningsstädning. Vi har vår verksamhet på flera orter i Jönköping med omnejd samt Linköping. 

Beräkna ditt pris & boka online

För att göra det smidigt för dig kan du beräkna pris för din städning genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan. 

Beräkna pris

Vi strävar efter 100 % kundnöjdhet

Vårt mål är alltid att våra kunder ska vara 100 % nöjda, vare sig det handlar om flyttstädning, kontorsstädning, storstädning, visningsstäd eller fönsterputsning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Vi är stolta över vårt omdöme och du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och hur vi jobbar. 

Vanliga frågor och svar
om visningsstädning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande visningsstädning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Genom att städa inför visningen gör du bostaden mer attraktiv inför bostadsaffären. Genom att anlita städfirma sparar du tid och får garanterat rent från grunden.

Ja, med RUT-avdraget kan du boka städning inför visning och endast betala 50 % av priset. Alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige och har fyllt 18 år kan använda sig av RUT.

Vi tar med städmaterial. 

Det beror på hur stort boendet är och om du vill ha någon tilläggstjänst som exempelvis fönsterputs. Du kan enkelt beräkna pris online. Hör av dig om du har några funderingar.