Letar du fönsterputsning som förenklar din vardag – boka Klassiska Städ

Aneby Eksjö Gislaved Gnosjö Habo Jönköping Mullsjö Nässjö Sävsjö Tranås Vaggeryd Vetlanda Värnamo Linköping

Tråkigt nog behöver fönster putsas med jämna mellanrum – och vi förstår att du gärna lägger tiden på annat. Kanske inte nödvändigtvis viktigare saker. Fönsterputsning är väl en sådan syssla som många drar sig för. Vi klandrar ingen, däremot så kan vi på Klassiska Städ hjälpa dig. Med vår tjänst fönsterputsning får du professionellt utförd fönsterputsning. Spara både tid och energi genom att låta experter göra jobbet. 

Gatudamm, pollen och regn gör dina fönster solkiga utifrån. Stekos, damm, husdjur, växter och barnhänder gör dina fönster smutsiga inomhus. Då och då behöver fönster putsas, delvis för att de ska se fina ut men också för att tar du hand om dina fönster håller de längre. Vi har vår verksamhet på flera platser runt om i Jönköping med omnejd samt Linköping.

Beräkna ditt pris & boka online

För att göra det smidigt för dig kan du beräkna pris för din städning genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan. 

Beräkna pris

Vi strävar efter 100 % kundnöjdhet

Vårt mål är alltid att våra kunder ska vara 100 % nöjda, vare sig det handlar om flyttstädning, kontorsstädning, storstädning, visningsstäd eller fönsterputsning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Vi är stolta över vårt omdöme och du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och hur vi jobbar. 

Vanliga frågor och svar
om fönsterputsning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande fönsterputsning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Du kan antingen vara hemma och öppna åt våra fönsterputsare eller så kommer vi överens om en tid du kan lämna in nyckeln på ett av våra kontor.

Nej, vi tar med allt som vi behöver.

Självklart, hör av er inom 48 timmar så kommer vi och kompletterar.

Du kan göra RUT-avdrag för hushållsnära tjänster, vilket fönsterputsning går under. Du behöver inte göra någonting utan vi sköter hanteringen. Observera att RUT-avdraget bara gäller för privatpersoner.