Professionell och respektfull dödsbostädning i Mullsjö

Vi på Klassiska Städ är specialiserade på städning och lokalvård och erbjuder våra kunder dödsbostädning med stor respekt och omsorg för de efterlevande. Vi förstår att det kan vara en emotionellt krävande tid när en närstående har gått bort och vi vill erbjuda dig en smidig och trygg lösning för att hantera det praktiska i tiden efter en anhörigs bortgång.

Vårt engagerade team har lång erfarenhet av städning och vi utför vårt arbete med empati, noggrannhet och respekt. Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål för att säkerställa att du känner dig bekväm och trygg under hela processen.

Genom att anlita oss för dödsbostädning i Mullsjö kan du och andra anhöriga fokusera på det som är viktigt – att ta hand om varandra och minnas den avlidne.

Beräkna pris & boka dödsbostädning online

Du kan enkelt beräkna dödsbostädningens pris genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan.

Beräkna pris

Vanliga frågor och svar om dödsbostädning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande dödsbostädning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Dödsbodelägarna ansvarar för att ett dödsbo blir både tömt och städat. Det är även dödsbodelägare som ärver dödsboet.

Vid kostnader för tömning och städning av ett dödsbo så tas det upp av dödsboet. Det är inte dödsbodelägarna som själva behöver stå för kostnaden.

Nej. Om en städning sker efter ett dödsfall så kan du inte använda RUT-avdrag eftersom detta registreras på personnummer som förekommer hos Skatteverket. En avliden person har inte ett personnummer.

Kostnaden beror på hur stort dödsboet är och hur mycket som behöver göras. Det enklaste sättet är att beräkna ditt pris i vårt beräkningsverktyg eller kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Vårt mål är 100 % kundnöjdhet inom dödsbostädning

Kundnöjdhet är vårt främsta mål när det kommer till dödsbostädning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och om hur vi jobbar.