Kontorsstädning med Klassiska Städ – bara proffsiga lokalvårdare

Aneby Eksjö Gislaved Gnosjö Habo Jönköping Mullsjö Nässjö Sävsjö Tranås Vaggeryd Vetlanda Värnamo

Det finns flera fördelar med att anlita ett städföretag för kontorsstäd. Den första och främsta anledningen till att ta hjälp med kontorsstäd är att personalen på arbetsplatsen får vistas i en hälsosam miljö. Professionella lokalvårdare ser kontinuerligt till att kontorsstädningen håller högsta kvalitet, vilket resulterar i ett rent och fräscht kontor. Denna höga standard på kontorsstäd kan till och med öka de anställdas produktivitet. En annan fördel, speciellt för företag som tar emot besökare, är det positiva intrycket ett välstädat kontor lämnar efter sig.

Hur ofta du behöver kontorsstäd beror på flera olika faktorer. Exempelvis, storleken på ditt kontor, antalet anställda och antalet toaletter. Hos oss på Klassiska Städ skräddarsyr vi kontorsstädningen efter dina behov. Vare sig det är daglig kontorsstäd, veckovis eller månadsvis. Dessutom utför vi kontorsstäd när på dygnet det passar bäst – morgon, middag eller kväll. Beräkna ditt pris för kontorsstäd online och skicka in en bokningsförfrågan. Sedan kommer vi ut på ett besök för att gå igenom detaljerna, allt för att säkerställa bästa möjliga kontorsstäd för dig och dina anställda.

Beräkna pris & boka kontorsstäd online

Du kan enkelt beräkna just din kontorsstädnings pris genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan.

Beräkna pris

Vårt mål är 100 % kundnöjdhet inom kontorsstädning

Kundnöjdhet är vårt främsta mål när det kommer till kontorsstädning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och om hur vi jobbar.

Vanliga frågor och svar
om kontorsstädning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande kontorsstädning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Det beror på hur stort kontor du har och i vilken omfattning du önskar kontorsstädning. 

Självklart! Det är dina behov som styr upplägget. 

Generellt kan man säga att vi går igenom vad ni är i behov av när vi har vårt första möte. Vi har också en lista över moment som vi arbetar efter där exempelvis dammsugning och moppning av alla golv ingår.

I hela lokalen sköter vi också soptömning, dammtorkning av fria ytor och fönsterbrädor. Vi torkar även dörrar, lister och strömbrytare. Vi dammsuger och torkar av stolar. I kök/pentry tömmer vi sopor, torkar av bänkar, spis, skåp (även sopskåp) och diskmaskin. Vi plockar även undan befintlig disk – antingen diskar för hand eller fyller diskmaskinen. Vi torkar av bord och stolar samt kyl och frys.

På toaletter, duschutrymmen eller omklädningsrum tömmer vi sopor och fyller på förbrukningsmaterial. Vi rengör handfat, toalett och dusch samt putsar speglar. Även här torkar vi av dörrar, väggar, dörrkarmar och strömbrytare. Vi dammsuger även soffor och fåtöljer vid behov. Skötsel av växter efter överenskommelse. Vi har även fönsterputsning som en tilläggstjänst. 

Du kan enkelt via vårt beräkningsverktyg online räkna ut pris och sedan skicka en bokningsförfrågan. Vi kontaktar dig så snart vi kan och kommer ut på ett besök till ditt kontor för att gå igenom detaljer och förutsättningar.