Kontorsstädning med Klassiska Städ – bara proffsiga lokalvårdare

Aneby Eksjö Gislaved Gnosjö Habo Jönköping Mullsjö Nässjö Sävsjö Tranås Vaggeryd Vetlanda Värnamo Linköping

Det finns flera fördelar med att anlita ett städföretag för att sköta städningen på kontoret. Den första och främsta anledningen är att personalen på arbetsplatsen får vistas i en hälsosam miljö där professionella lokalvårdare kontinuerligt ser till att kontoret är rent och fräscht. Det kan till och med öka de anställdas produktivitet. En annan fördel, för företag som tar emot potentiella kunder, är att det ger ett bra intryck med ett välordnat och rent kontor. 

Hur ofta du behöver kontorsstädning beror på flera olika faktorer, som exempelvis hur stort kontor, hur många anställda och hur många toaletter företaget har. Hos oss på Klassiska Städ kan vi skräddarsy ett städschema som passar just ditt kontor. Vare sig det är daglig, veckovis eller månadsvis. Dessutom städar vi när på dygnet det passar bäst – morgon, middag eller kväll. Beräkna ditt pris online och skicka in en bokningsförfrågan så kommer vi ut på ett besök och går igenom detaljerna. Allt för att du och dina anställda ska få ett skinande rent kontor. 

Beräkna ditt pris & boka online

För att göra det smidigt för dig kan du beräkna pris för din städning genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan. 

Beräkna pris

Vi strävar efter 100 % kundnöjdhet

Vårt mål är alltid att våra kunder ska vara 100 % nöjda, vare sig det handlar om flyttstädning, kontorsstädning, storstädning, visningsstäd eller fönsterputsning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Vi är stolta över vårt omdöme och du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och hur vi jobbar. 

Vanliga frågor och svar
om kontorsstädning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande kontorsstädning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Det beror på hur stort kontor du har och i vilken omfattning du önskar kontorsstädning. 

Självklart! Det är dina behov som styr upplägget. 

Du kan enkelt via vårt beräkningsverktyg online räkna ut pris och sedan skicka en bokningsförfrågan. Vi kontaktar dig så snart vi kan och kommer ut på ett besök till ditt kontor för att gå igenom detaljer och förutsättningar.