Boka visningsstäd i Gislaved inför din försäljning

När du ska sälja bostad är det mycket som ska göras. Men en faktor som kan vara avgörande om just din bostadsaffär blir lyckad och smidig är städningen inför visningen. När man som potentiell köpare kommer till en visning av hus eller lägenhet är det alltid trevlig om bostaden är attraktiv, inte bara i material och planlösning utan också vilket intryck den gör. Vi tror att ett städat boende ger fler budgivare. 

Ska du sälja boende? Vi erbjuder visningsstäd i Gislaved och flera andra orter. Du kan enkelt beräkna pris och boka oss online. Du kan använda RUT-avdraget även för visningsstäd. Vi sköter allt pappersarbete.

Beräkna pris & boka visningsstäd online

Du kan enkelt beräkna just din visningsstädnings pris genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan.

Beräkna pris

Vanliga frågor och svar
om visningsstädning

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande visningsstädning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Genom att städa inför visningen gör du bostaden mer attraktiv inför bostadsaffären. Genom att anlita städfirma sparar du tid och får garanterat rent från grunden.

Ja, med RUT-avdraget kan du boka städning inför visning och endast betala 50 % av priset. Alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige och har fyllt 18 år kan använda sig av RUT.

Vi tar med städmaterial. 

Det beror på hur stort boendet är och om du vill ha någon tilläggstjänst som exempelvis fönsterputs. Du kan enkelt beräkna pris online. Hör av dig om du har några funderingar. 

Vårt mål är 100 % kundnöjdhet inom visningsstädning

Kundnöjdhet är vårt främsta mål när det kommer till visningsstädning. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och om hur vi jobbar.