Professionell städfirma – flexibel städservice dygnet runt

Flyttstädning Kontorsstädning Storstädning Visningsstädning Fönsterputs Dödsbostädning

Välkommen till vår städfirma, där vi erbjuder professionella och anpassade städtjänster för alla typer av lokaler. Vi förstår att varje plats har sina unika behov och krav. Därför skräddarsyr vi våra tjänster efter just dina förutsättningar och ser till att du alltid får den mest effektiva och prisvärda upplevelsen. Som en pålitlig städfirma har vi dedikerade städare som har gedigen erfarenhet av städbranschen, och de strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Vår städfirma erbjuder en flexibel tjänst som är tillgänglig på flera orter, dygnet runt. Vare sig det gäller daglig, vecko- eller månadsvis städning, kan vi anpassa vår tjänst efter ditt schema och dina behov. Vi tror starkt på kvalitet, effektivitet och pålitlighet, och dessa principer genomsyrar allt vi gör. Hos oss kan du vara säker på att dina utrymmen alltid kommer att vara skinande rena och fräscha. 

 

Beräkna pris & boka städfirma online

Du kan enkelt beräkna pris genom att fylla i dina uppgifter. Gör sedan en bokning online så hör vi av oss så snart vi kan.

Beräkna pris

Vår städfirmas mål är 100 % kundnöjdhet

Kundnöjdhet är vårt främsta mål när det kommer till städning med vår städfirma. När våra kunder är nöjda är det ett kvitto för oss på att vi gör rätt. Hos Reco hittar du de flesta av de recensioner som kommit in angående vårt arbete. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de hanterar över 2 000 företags recensioner. Du kan själv gå in på vår företagsprofil och läsa mer om vad våra tidigare kunder tycker om oss och om hur vi jobbar.

Vanliga frågor och svar
om städning med vår städfirma

Här har vi svarat på några av de mest återkommande frågor som vi får gällande städning. Hittar du inte svar på dina frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss. 

Det beror på vilka behov och förutsättningar du har. Vi har ett beräkningsverktyg på webbplatsen som du kan använda dig utav. 

Självklart! Är du inte nöjd med städningen så åtgärdar vi det inom 48 timmar.